Jouw unieke bedrijfsverhaal in beeld

Creëer een authentieke merkbeleving met professionele fotografie op de shootdag voor ondernemers op woensdag 31 mei 2023

bruiloft foto ringen
bruiloft foto
bruidsshoot

De sleutel voor succesvolle marketing

Wie jij bent en waar jij voor staat maakt jouw bedrijf uniek. Het is de reden waarom klanten voor je kiezen en terug blijven komen. In een wereld waarin alles steeds meer wordt overgenomen door technologie en AI-systemen, is het nog belangrijker geworden om deze persoonlijkheid te laten zien en jezelf te onderscheiden van de rest. Jouw persoonlijkheid en authenticiteit zijn de sleutel voor een succesvolle marketing.

Ik help je graag met het vastleggen van jouw unieke bedrijfsverhaal in beelden op de shootdag voor ondernemers op woensdag 31 mei. De 60-minuten durende fotoshoots vinden plaats in een heerlijk lichte en mooi gestylde ruimte, en indien gewenst ook buiten. De sfeer is ontspannen en relaxt: ik zorg ervoor dat jij je volledig op je gemakt voelt, zodat je als jezelf op de foto staat en je persoonlijkheid volledig naar voren komt.


”Mijn doel is om de energie en emotie die jij uitstraalt vast te leggen
om daarmee beelden te creeëren die raken, die voelbaar zijn.”

Na afloop van de shootdag ontvang je minimaal 35 foto’s in hoge resolutie, die je kunt gebruiken op jouw website, sociale media of marketingmateriaal. Als bonus en omdat ik van samenwerken  houdt, ontvang je ook nog eens een goodiebag met aanbiedingen van andere ondernemers. Zo kun jij blijven groeien, ook ná de fotoshoot.

Ben jij er al klaar voor om jouw unieke verhaal in beeld te brengen en jouw merk op een authentieke manier te presenteren?  

‘Ik heb amper gemerkt dat je er was. Dat is je kracht denk ik. Onzichtbaar zijn, waardoor iemand zichzelf kan zijn.’

‘Sorry dat ik gisteren nog niet had gereageerd op part 1, maar we zijn er echt ONWIJS blij mee!! Super mooi geworden en helemaal naar wens. Bijna mooier dan het echt is haha!’

‘Wat ik het mooiste vind is dat ik soms best wat onzeker ben. maar dat ik mijzelf toch vaak mooi op de foto’s vind staan.’

bruiloft utrecht kennismaking

Dit is geschikt voor jou als je:

– De kracht van persoonlijke marketing begrijpt en wilt investeren in de groei van je merk. Je beseft dat je merk niet alleen draait om wat je doet, maar ook om wie je bent.

– Op zoek bent naar professionele foto’s die het verhaal en de missie van jouw bedrijf vertellen. Je wilt af van de standaard foto’s en investeren in authentieke beelden.

– Graag een complete beeldbank wilt hebben waarmee je weer maandenlang vooruit kunt. Je wilt niet steeds dezelfde foto’s gebruiken, maar wilt een gevarieerde set foto’s die je kunt gebruiken voor diverse marketingdoeleinden.

– Trots op en enthousiast over je bedrijf bent en dat wilt uitstralen in beeld. Je wilt jezelf en je bedrijf op de kaart zetten en laten zien waar je voor staat.

– Diep van binnen allang weet waar je voor staat, maar dat nu nog te weinig laat zien. Je beseft dat je meer uit jezelf en je bedrijf kunt halen en wil daarmee aan de slag.

– Klanten aan wilt trekken en vast wilt houden door middel van persoonlijkheid. Je begrijpt dat klanten niet alleen voor jouw product of dienst kiezen, maar ook voor jou als persoon en jouw persoonlijke aanpak.

Met jouw keuze voor 'Jouw unieke bedrijfsverhaal in beeld':

– Gaan we samen professionele beelden creëren, waarmee jij jezelf en je bedrijf kunt onderscheiden van anderen. Het is jouw unieke bedrijfsverhaal wat vertaald wordt in beelden. Doordat de nadruk ligt op jouw persoonlijkheid en authenticiteit, kun je jouw merk beter postioneren in de markt.

– Wordt het mogelijk om jezelf en je bedrijf op een authentieke manier te presenteren, precies zoals jij bent. Jouw energie en emotie worden gevangen in beelden die raken en echt bij je doelgroep binnenkomen.

– Ontvang je een complete beeldbank van minimaal 35 hoge resolutie foto’s die je kunt gebruiken voor jouw website, sociale media en marketing: je kunt weer maanden vooruit. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je consistent en herkenbaar blijft in jouw uitingen.

– Blijf je beter hangen bij jouw doelgroep. Je versterkt namelijk je merk met passende beelden, wat zorgt voor een grotere herkenbaarheid. Ze leren het gezicht achter het merk kennen, waardoor er een persoonlijke band ontstaat en de relatie wordt versterkt.

– Trek je meer nieuwe klanten aan, omdat je laat zien wie jij bent en waar je voor staat. Je creërt vertrouwen. Mensen doen graag zaken met mensen en je kunt nu laten zien wie jij bent als persoon en ondernemer. 

– Krijg je na afloop van de shootdag als bonus een goodiebag met aanbiedingen van andere ondernemers. Dit geeft je de kans om je onderneming verder te laten groeien.

shoot bruiloft

‘Ik heb amper gemerkt dat je er was. Dat is je kracht denk ik. Onzichtbaar zijn, waardoor iemand zichzelf kan zijn.’

‘Wat zijn de foto’s mooi geworden! Precies zoals we zijn. Knap dat je dat voor elkaar krijgt.’

‘Het is prachtig geworden. De sfeer, het werk. Je hebt oog voor detail. Ik zou je zeker aanbevelen.’

Jouw unieke bedrijfsverhaal in beeld

Creëer een authentieke merkbeleving met professionele fotografie op de shootdag voor ondernemers

– Woensdag 31 mei 2023 in Koekange, goed bereikbaar vanaf Zwolle. Kies je eigen tijd, de sessie duurt ongeveer 60 minuten.

– De foto’s worden gemaakt in een prachtige, lichte ruimte welke stijlvol is ingericht. Er is een mogelijkheid om buiten foto’s te maken voor meer variatie.

– Vooraf stuur ik  je een vragenlijst die in gaat op waar jij en je bedrijf voor staan en wat je wilt uitstralen middels de foto’s.

– Na twee weken kun je middels een online galerij de gemaakte foto’s downloaden. Je ontvangt minimaal 35 beelden in hoge resuoltie.

– BONUS: Na afloop ontvang je een goodiebag met aanbiedingen van andere ondernemers om je bereik en zichtbaarheid verder te vergroten.

Kosten: € 247 ex. btw

Annick Roza Photography

Mijn naam is Annick Roza en ik ben al jarenlang fotograaf en ondernemer. Ik weet dus vanuit beide invalshoeken hoe belangrijk goede foto’s van jou en je bedrijf zijn.

Met alle kennis en ervaring heb ik door de jaren heen een warme en heldere stijl ontwikkeld, waarbij ik extra let op standpunt en lichtinval.

Het is mijn missie om de emotie en energie te vangen die jij uitstraalt om daarmee beelden te creëren die raken, die voelbaar zijn. Het enthousiasme over jouw bedrijf en de trots voor jouw product of aanbod.

Ik leg de momenten vast zoals ze zijn, zoals jij bent. Na alle ondernemers, gezinnen en bruidsparen die ik al voor mijn lens heb gehad, weet ik precies wat ik daarvoor moet doen.

Twijfel je of wij een match zijn of houd je onzekerheid je tegen? Plan hieronder een vrijblijvende telefonische kennismaking in!

Creëer een authentieke merkbeleving met professionele fotografie op de shootdag voor ondernemers op donderdag 11 mei 2023.

Neem contact op

Annick Roza
Copyright © 2024 Annickroza Photography