Jullie bruiloft in beeld

Memorabele momenten en dierbare herinneringen aan jullie huwelijk die jullie voor altijd zullen koesteren.

Ervaar het zelf: plan een vrijblijvende kennismaking incl. gratis pre-wedding oefenshoot t.w.v. € 250,-!

bruiloft foto ringen
bruiloft foto
bruidsshoot

High-end bruidsfotografie

Ik ben Annick Roza en ik leg jullie momenten van geluk, liefde en emotie rondom en op jullie bruiloft vast. Van de voorbereidingen en de first look totdat de zon langzaam ondergaat.

Dé dag dat al jullie vrienden en familie samenkomen om de liefde te vieren. Een dag met vele kostbare momenten, groot én klein. Je leeft er zolang naar toe en voor je het weet is het zover… ‘Ja, ik wil!’

Wil je deze prachtige dag en de aanloop ernaartoe vol mooie herinneringen herbeleven? Het is mijn missie om deze herinneringen vast te leggen, om de tijd even stil te laten staan. Om ervoor te zorgen dat alle momenten van betekenis rondom jullie bruiloft worden vastgelegd en ook echt een bijzonder plekje krijgen. Zonder dat je er omkijken naar hebt. Je hebt al genoeg te regelen!

Daar komt meer bij kijken dan alleen een fotoshoot op de bruiloft zelf. Mijn doel is om jou een totaalplaatje te bieden: een uitzonderlijke ervaring met een ontspannen manier van het vastleggen van alle momenten op jullie bruiloft en daaromheen, hoge kwaliteit foto’s, exclusieve producten en een top service.

Hierin wil ik je totaal ontzorgen. Desgewenst ben ik erbij tijdens het passen van de jurk of het trouwpak, het uitkiezen van de ringen, de vrijgezellenfeesten of andere momenten die belangrijk voor jullie zijn. Verdient deze aanloop naar de grote dag het niet om mee vereeuwigd te worden?

Vanuit mijn ervaring weet ik dat je de mooiste en meest pure foto’s krijgt als je als bruidspaar ontspannen bent en je op je gemak voelt bij de fotograaf van je huwelijk. Daarom bied ik tijdens een kennismaking een gratis pre-wedding oefenshoot aan van 30 minuten.

Zo kunnen jullie ervaren hoe het is om voor de camera te staan en met mij te werken. No strings attached!

Mijn werkwijze

bruiloft utrecht kennismaking

Kennismakingsgesprek

Tijdens een ‘live’ gesprek maken we kennis met elkaar en vertellen jullie mij over jullie bruiloft en jullie wensen voor de fotografie. Ik neem jullie mee in de mogelijkheden die ik bied en, wanneer dit op elkaar aansluit, bespreken we direct met elkaar hoe de planning richting jullie dag eruit mag zien

Extra: een gratis pre-wedding oefenshoot van 30 minuten tijdens de kennismaking om écht te ervaren hoe het is om met me te werken.

Contactmomenten

Ongeveer twee weken voor jullie bruiloft, mail ik nog een aantal vragen rondom de dag. Daarna zullen we nog een keer telefonisch contact hebben om dit door te nemen, zodat ik overal op voorbereid ben. En natuurlijk is er altijd ruimte voor vragen die in de tussentijd in jullie op komen.

shoot bruiloft
bruidsjurk fotografie

Extra shoots

In de aanloop naar de bruiloft, vinden er vaak al diverse memorabele momenten plaats, die je ook wil vereeuwigen op beeld. Ik bied de mogelijkheid om extra shoots in te plannen, bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest, het passen van de jurk en/of het trouwpak, het proeven van de taart of het uitkiezen van de ringen. Zo heb je straks niet alleen foto’s van de bruiloft zelf maar ook van de aanloop ernaartoe. 

De bruiloft

Op de dag zelf probeer ik me zo veel mogelijk te bewegen tussen de gasten. En soms ben ik juist ook weer wat prominenter aanwezig op de momenten die daarom vragen. Het is mijn doel om jullie het gevoel te geven dat jullie volledig kunnen vertrouwen op mij, dat ik alle belangrijke momenten voor jullie vastleg. Ik geef op de dag zelf zo weinig mogelijk instructies, zodat jullie helemaal jezelf zijn op de foto’s.

bruidsfotograaf kennismaking
bruidsfotograaf kennismaking

De beelden

Na de bruiloft houd ik jullie niet te lang in spanning. Binnen een week stuur ik al een preview van ongeveer 35 foto’s. En na 6 tot 8 weken is jullie complete trouwverhaal in foto’s klaar. Jullie ontvangen van mij een link naar een online galerij. Een heerlijk moment om samen voor te gaan zitten en na te genieten van jullie mooie dag!

Het trouwalbum

Tegelijk met de link naar de galerij, ontvangen jullie van mij een digitale brochure met daarin de soorten albums en fotoproducten. Kort daarna plannen we ook de (online) bestelsessie, waarin we jullie wensen voor het album en de producten bespreken.

Na de call ga ik aan de slag met het opmaken van het album en het bestellen van de producten. Ik stuur deze digitaal naar jullie door, zodat jullie eventuele wijzigingen nog door kunnen geven voordat ik alles defintief bestel.

Wanneer het eindproduct klaar is, kunnen jullie het bij mij ophalen of ik verzend het aangetekend naar jullie.

vrijgezellenfeest foto

Tarieven

Hoogtepunten uitgelicht

Basispakket

€ 1850,-

Volledige voorstelling

Compleet pakket – meest gekozen

Van € 3000,-

Tijdelijk € 2850,-

Van premiere tot laatste applaus

Pakket op maat

Vraag offerte aan

Annick Roza Photography

Over mij

Ik ben Annick Roza en ik vertel het verhaal van je bruiloft in beeld. Hierin ben ik op de achtergrond aanwezig en op de belangrijke en onverwachte momenten dichtbij. 

Met mijn opleiding, kennis en ervaring heb ik een warme maar heldere stijl ontwikkeld, waarbij ik extra let op standpunt en lichtinval. Ik leg momenten vast zoals ze zijn, zoals jullie zijn. 

Het is mijn missie om de herinneringen te vangen die op jouw bruiloft en de weg ernaartoe worden gemaakt. Zodat je deze mooie dag opnieuw en opnieuw kunt herbeleven met het gevoel alsof je weer even terug in die tijd gaat. 

De combinatie met een handgemaakt en volledig gepersonaliseerd en naar wens samengesteld album is voor mij van belang om de foto’s en de beleving echt tot hun recht te laten komen.

Neem contact op

Annick Roza