Annick Roza fotografe
Bruidsfotografe Annick Roza
Annick Roza fotografe

Over mij

Hi, ik ben Annick Roza. In de 9 jaar dat ik fotografeer heb ik al honderden mooie momenten vastgelegd.  

Van jongs af aan heb ik interesse in fotografie én interieurs. Ik ben altijd een beetje zoekend geweest hoe ik deze twee kon combineren. Ik startte als gezins- en bruidsfotograaf, ging daarnaast parttime in loondienst bij een makelaar en een paar jaar later weer uit dienst. Ik rondde een opleiding af als vastgoedfotograaf en ging vervolgens – naast de gezins- en bruidsfotografie die ik nog altijd deed – als fotograaf aan de slag voor makelaars en interieurstylisten. 

Ik fotografeerde de mooiste interieurs en de leukste gezinnen en bruidsparen. Herinneringen werden gemaakt, het complete verhaal werd verteld en vastgelegd. Het persoonlijke contact vond ik heerlijk. Mijn inlevingsvermogen, oprechte interesse en het daardoor op het gemak laten voelen van degenen achter mijn lens, zag je terug in de foto’s en de puurheid daarvan. 

Toch miste er iets. Mijn werk voelde niet compleet. De link tussen de gezinnen en bruidsparen die ik fotografeerde en het vastgoed ontbrak. Daarnaast kregen de foto’s geen plek waar ze regelmatig gezien werden. De impact die de herinneringen in eerste instantie maakten, verdween daardoor langzaam naar de achtergrond.

Ik vond het zonde om dat zo te laten, want toen ik er eenmaal over nadacht was de combinatie zo gemaakt. Ik merkte namelijk dat mijn klanten een veel prominentere plek aan hun foto’s wilden geven, maar simpelweg niet wisten waar ze moesten beginnen. Van daaruit is mijn concept ontstaan waarbij ik je totaal ontzorg. Mijn ervaring en hoge kwaliteitsstandaarden komen daarbij goed van pas.

Geen foto’s meer die op de computer of op een harde schijf in de kast belanden. Ook geen foto’s meer in het lijstje dat er toch al lag of op een canvas waar je snel op uitgekeken bent. Vanuit mijn ervaring en affiniteit met interieur, adviseer ik mijn klanten over hoe je foto’s echt gezien worden en een blijvend plekje in je interieur kunnen krijgen. Daarnaast lever ik nu ook de hoogwaardige kwaliteit producten. Volledig gepersonaliseerd en op maat. Vanaf het begin van ons contact tot aan het afleveren van het eindresultaat.

Klaar voor de volgende stap?