Jouw gezinsfoto als masterpiece in je interieur

Waardevolle herinneringen verdienen het om tot hun recht te komen.

gezinshoot
fotoshoot gezin
gezinshoot

High-end familiefotografe

Ik ben Annick Roza en fotografeer je gezin in de meest pure vorm. Jouw gezinsfoto’s verwerk ik in unieke, high quality producten voor in je interieur.

De opmerking ‘de tijd vliegt’ is helaas geen cliché, dat kun jij wel beamen. De herinneringen blijven, maar je mist toch iets tastbaars. Je telefoon staat vol met foto’s: soms scroll je er doorheen en misschien worden ze soms wel in een lijstje gedaan. Maar om echt geregeld nieuwe, professionele foto’s te laten maken én te verwerken in kwalitatieve fotoproducten, dat schiet er bij in. 

Daarom is het mijn missie om herinneringen vast te leggen, om de tijd even stil te laten staan. Om ervoor te zorgen dat deze waardevolle momenten ook echt een bijzonder plekje in het huis krijgen en tot hun recht komen. Zonder dat je er omkijken naar hebt.

 Daar komt meer bij kijken dan alleen een fotoshoot met foto’s die op een harde schijf in de kast belanden of op een canvas waar je snel op uitgekeken bent. Mijn doel is om jou een totaalplaatje te bieden: een uitzonderlijke ervaring met een ontspannen fotosessie, hoge kwaliteit foto’s, exclusieve producten en een top service. 

Hierin wil ik je totaal ontzorgen. Van een stylist tot het laten ophangen van je product, alles is mogelijk! 

Mijn werkwijze

In 4 stappen naar een kunstwerk aan jouw muur
Annick Roza fotografe

Kennismaking voorafgaand aan de fotoshoot

Om jou kwaliteit en exclusiviteit te kunnen garanderen, vind ik het belangrijk om jullie (en ook de kinderen!) vooraf bij jullie thuis te ontmoeten en in gesprek te over jullie wensen en verwachtingen. Aan de hand daarvan geef ik jullie een passend (product) advies.

We kijken samen naar je stijl, interieur en wensen op het gebied van materiaal. Ik geef je advies over zaken zoals de locatie, stijl, kleding en kleuren voor de fotoshoot. En de kinderen kunnen alvast kennismaken, zodat het straks tijdens de fotoshoot wat minder spannend is.

In dit gesprek maak ik ook enkele foto’s van je interieur om na de fotoshoot het advies verder uit te werken. Zo kun jij een overwogen keuze maken en krijg je fotoproducten die als kunstwerk in je interieur verwerkt worden, waar je niet op uitgekeken raakt!

Extra opties:
Wil je een uitgebreid kleur- en stijladvies voor kleding? Ik werk samen met stylisten die je kunnen adviseren en eventueel haar en make up kunnen verzorgen.

De fotoshoot van jouw gezin

Op de dag van de fotoshoot spreken we af op de locatie naar keuze. Ik zorg voor een ontspannen sfeer door bijvoorbeeld het geven van kleine opdrachtjes aan de kinderen en de ouders. We kletsen wat met elkaar, wandelen een stukje en maken er voor de kinderen iets leuks van. De fotoshoot duurt ongeveer één tot maximaal anderhalf uur.

Extra opties:
Mocht je het fijn vinden om deze dag helemaal verzorgd te worden, dan is het een optie om je haar en make up door een visagist te laten verzorgen.

Foto gezin Golden Hour
Foto gezin muur

Nabewerking en bestelsessie

Na de fotoshoot ontvang je binnen twee weken toegang tot jouw persoonlijke beeldbank waar alle (zorgvuldig nabewerkte) foto’s in staan. Zo heb je direct zicht op het eindresultaat. Vanuit deze beeldbank kun je eenvoudig een selectie maken van de bestanden die je in hoge resolutie wilt ontvangen. Vind je de keuze lastig? In dezelfde week dat jij toegang krijgt tot jouw persoonlijke beeldbank, plannen we ook een bestelsessie in. Tijdens deze sessie laat ik je nogmaals alle mogelijke producten zijn en bespreken we mijn advies om jullie foto’s in het interieur te verwerken. Daarnaast lopen we samen de opmaak van het album door en kun jij natuurlijk al je vragen aan mij stellen.

Extra opties:
Het is natuurlijk altijd mogelijk om extra digitale bestanden of producten bij te bestellen. Dit bespreken we tijdens de bestelsessie.

Jouw foto als kunstwerk in je interieur

Het wachten op het definitieve resultaat is begonnen: omdat veel producten met de hand gemaakt worden is de levertijd wat langer. De kwaliteit is daardoor wel echt fantastisch.
Vaak duurt het ongeveer drie tot vier weken voor je de producten in huis hebt. Je kunt ervoor kiezen om de producten direct bij jou thuis te laten bezorgen of je kunt kiezen voor persoonlijke bezorging. Daarbij kom ik samen met een aannemer langs om jullie kunstwerk op de juiste plek in je interieur op te hangen.

Extra opties:
Je foto op laten hangen door een professional zit niet standaard bij het pakket inbegrepen.

Fotografe Utrecht interieur gezin

Tarieven

Basispakket

Van € 1097 incl. btw
Tijdelijk € 897 incl. btw

Uitbreiding basispakket

Extra opties

Annick Roza Photography

Over mij

Ik ben Annick Roza en fotografeer je gezin in de meest pure vorm. Jouw gezinsfoto’s verwerk ik in unieke, high quality producten voor in je interieur.

Het is mijn missie om herinneringen vast te leggen en de tijd even stil te laten staan. Ervoor te zorgen dat deze waardevolle momenten ook echt een bijzonder plekje in het huis krijgen en tot hun recht komen.

Daarom bied ik een uitzonderlijke ervaring met een ontspannen fotosessie, hoge kwaliteit foto’s, exclusieve producten en een top service.

Hierin wil ik je totaal ontzorgen. Van een stylist tot het laten ophangen van je product, alles is mogelijk!

Neem contact op

Annick Roza