Kledingtips fotoshoot

Heb je misschien  kledingtips voor ons?

Deze vraag wordt bijna na iedere boeking wel gesteld. En ik snap het ook: je wilt straks een mooi resultaat zien, waarbij kleding geen storende factor mag zijn. Je wilt stralend op de foto staan en je wilt dat de kleding die uitstraling versterkt.

Wellicht herken je de vraag wel of is dit zelfs de reden dat je nog geen fotoshoot geboekt hebt. Zonde, want foto’s zijn zo waardevol! En stress op dit gebied is echt niet nodig.

Om je te helpen heb ik deze GRATIS gids met de zeven belangrijkste tips voor je (gezins)fotoshoot samengesteld. Wees gerust: het is makkelijker dan je denkt.

Alvast een klein tipje van de sluier: ik ga je niet naar vijf verschillende winkels sturen om de best passende kleding te vinden. De best passende kleding hangt gewoon bij jou thuis in de kledingkast.
De tips in deze brochure kun je zowel toepassen bij je gezinsshoot, als bij een preweddingshoot of zelfs zakelijke shoot.

Vul hieronder je gegevens in om de GRATIS gids te downloaden. Wel een kleine kanttekening: na het downloaden heb je écht geen excuus meer om die fotoshoot verder voor je uit te schuiven.

Heel graag ontvang ik de GRATIS gids met kledingtips, zodat ik zonder stress kan uitzien naar de fotoshoot!

Ik verwerk je gegevens conform mijn privacyverklaring. Naast de brochure stuur ik je nog wat extra mails met tips en informatie toe. Je kunt je hier in iedere mail voor afmelden.

bruiloft foto ringen
bruiloft foto
bruidsshoot

High-end gezinsfotografie

Ik ben Annick Roza en fotografeer je gezin in de meest pure vorm. Jouw gezinsfoto’s verwerk ik in unieke, high quality producten voor in je interieur.

De opmerking ‘de tijd vliegt’ is helaas geen cliché, dat kun jij wel beamen. De herinneringen blijven, maar je mist toch iets tastbaars. Je telefoon staat vol met foto’s: soms scroll je er doorheen en misschien worden ze soms wel in een lijstje gedaan. Maar om echt geregeld nieuwe, professionele foto’s te laten maken én te verwerken in kwalitatieve fotoproducten, dat schiet er bij in. 

Het is mijn missie om herinneringen vast te leggen, om de tijd even stil te laten staan. Om ervoor te zorgen dat deze waardevolle momenten ook echt een bijzonder plekje in het huis krijgen en tot hun recht komen. Zonder dat je er omkijken naar hebt.

Daar komt meer bij kijken dan alleen een fotoshoot met foto’s die op een harde schijf in de kast belanden of op een canvas waar je snel op uitgekeken bent. Mijn doel is om jou een totaalplaatje te bieden: een uitzonderlijke ervaring met een ontspannen fotosessie, hoge kwaliteit foto’s, exclusieve producten en een top service. 

Hierin wil ik je totaal ontzorgen. Van een stylist tot het laten ophangen van je product, alles is mogelijk!

H&J

”De fotoshoot hebben we heel positief ervaren! Met twee wat ondeugende broertjes die niet zoveel geduld hebben om te poseren, heb je toch in een niet al te lang tijdsbestek prachtige foto’s gemaakt. Op een ontspannen manier, met een grapje en een geintje tussendoor… Eigenlijk hebben alle foto’s iets moois en staan ze er echt op hoe ze zijn.”

Stuur mij de GRATIS gids met kledingtips:

Ik verwerk je gegevens conform mijn privacyverklaring. Naast de brochure stuur ik je nog wat extra mails met tips en informatie toe. Je kunt je hier in iedere mail voor afmelden.

Annick Roza