Annick Roza fotografe
Bruidsfotografe Annick Roza
Annick Roza fotografe

Over mij

Hi, ik ben Annick Roza. In de 8 jaar dat ik fotografeer heb ik honderden mooie momenten vastgelegd.

Van jongs af aan heb ik interesse in interieur en fotografie. Na mijn opleiding als vastgoedfotograaf heb ik veel met makelaars en interieurstylisten gewerkt. Toch miste er iets. De verbinding, het maken van herinneringen en het zorgen dat deze momenten een plek krijgen waar ze gezien worden.

Daarom ben ik met gezinnen en bruidsparen gaan werken. Ik merkte dat mijn ervaring en hoge kwaliteitsstandaarden hierin goed van pas kwamen. Maar ook mijn inlevingsvermogen en het op het gemak laten voelen van degenen achter mijn lens, hadden een enorme impact op de foto’s en de puurheid daarvan.

Toch vond ik het zonde om het daar los te laten. Prachtige foto’s die eerst op de computer of in een lade verdwijnen. Misschien nog in een lijstje dat er al lag of op een canvas waar je snel op uitgekeken bent. Ik merkte dat mijn klanten een veel prominentere plek aan deze foto’s wilden geven maar simpelweg niet wisten waar ze moesten beginnen.

Vanuit mijn ervaring en affiniteit met interieur, adviseerde ik mijn klanten over hoe je foto’s echt gezien worden en een blijvend plekje in je interieur kunnen krijgen.

Zodoende breidde ik mijn aanbod uit met advies en hoogwaardige kwaliteit producten die passen in je interieur. Zo is mijn concept ontstaan, waarin ik je totaal ontzorg. Vanaf het moment dat ik met je kennis maak tot het afleveren van je foto’s op kwalitatieve producten.

Van daaruit is mijn concept ontstaan, waarbij ik je totaal ontzorg.