Een onvergetelijke vakantie vastgelegd

Breng gezinsgeluk op een ontspannen manier in beeld tijdens jullie heerlijke verblijf op de Veluwe

bruiloft foto ringen
bruiloft foto
bruidsshoot

Bewaar dierbare herinneringen

Vakanties zijn de perfecte gelegenheid om met je gezin tijd door te brengen en mooie momenten te beleven. Even stilstaan, beseffen wat je hebt en ook hoe snel de tijd gaat. Samen ontspannen, genieten en plezier hebben. Wat is er nu waardevoller dan deze herinneringen vastleggen?

Ik kom graag bij jullie langs tijdens jullie heerlijke verblijf op de Veluwe. We maken er een gezellig moment van, zonder dat er teveel moet. Of je nu kiest voor en mooi plekje op het park, een lekkere barbecue bij jullie huisje of een leuk moment in de speeltuin: ik leg alles op een spontane manier voor jullie vast. Ik heb als fotograaf al jarenlang ervaring met jonge kinderen, dus weet intussen precies wat ik moet doen om juist die unieke gezinsplaatjes te krijgen.

”Het is mijn missie om de tijd even stil te zetten en jullie liefde en geluk te vangen in stralende foto’s, zodat deze momenten voor altijd herinnerd en gekoesterd kunnen worden.”

Je ontvangt na de fotoshoot een online galerij met daarin een uitgebreide selectie van de mooiste beelden. Uiteraard zijn de foto’s zorgvuldig nabewerkt en kunnen jullie er een aantal in hoge resolutie downloaden. Daarnaast mogen jullie, afhankelijk van jullie pakket, een foto uitkiezen die jullie afgedrukt als luxe fine art print willen ontvangen: ik houd er van om de herinneringen echt tastbaar te maken. Tenslotte is er ook een optie om de foto’s direct af te laten drukken in een mini album waarin jullie vakantie avonturen pas echt tot zijn recht komen.

Misschien wil je je vakantie graag leeg houden en kijken hoe het loopt. Of misschien ben je juist iemand die al allerlei leuke dingen gepland hebt. Ik snap het allebei! Daarom heb ik mijn agenda voor jullie open gesteld, zodat jullie zelf eenvoudig een geschikt moment kunnen kiezen. 

Ben je er al klaar voor om jullie gezinsgeluk in beeld te brengen en te koesteren voor altijd? Laten we er samen voor zorgen!

”De fotoshoot hebben we heel positief ervaren! Met twee wat ondeugende broertjes die niet zoveel geduld hebben om te poseren, heb je toch in een niet al te lang tijdsbestek prachtige foto’s gemaakt. Op een ontspannen manier, met een grapje en een geintje tussendoor… Eigenlijk hebben alle foto’s iets moois en staan ze er echt op hoe ze zijn.”

‘Vakantieportret’

Losse foto

– Tien minuten fotografie voor jullie vakantiehuisje of tent

– Binnen twee weken toegang tot een online galerij met daarin een selectie van de mooiste foto’s

– Drie zorgvuldig bewerkte, digitale bestanden die je in hoge resolutie kunt downloaden (met de mogelijkheid om bij te bestellen)

Kosten: € 45,- incl. btw

‘Vakantiemoment’

Minishoot incl. fine art print

– Half uur fotografie op jullie vakantieadres op de Veluwe

– Binnen twee weken toegang tot een online galerij met daarin een selectie van de mooiste foto’s

– Tien zorgvuldig bewerkte, digitale bestanden die je in hoge resolutie kunt downloaden (met de mogelijkheid om bij te bestellen)

– Een luxe fine art print (naar keuze) van 20×30 cm thuisgestuurd


Kosten € 150,- incl. btw

‘Vakantieverhaal’

Volledige shoot incl. album

– Één uur fotografie in de buurt van jullie vakantieadres op de Veluwe

– Binnen twee weken toegang tot een online galerij met daarin een selectie van de mooiste foto’s

– Dertig zorgvuldig bewerkte, digitale bestanden die je in hoge resolutie kunt downloaden (met de mogelijkheid om bij te bestellen)

– Een mini album van 15×15 cm om thuis doorheen te bladeren en herinneringen op te halen

Kosten: € 300,- incl. btw

bruiloft utrecht kennismaking

Dit is geschikt voor jou als je:

– Deze zomer met je gezin een heerlijk verblijf geboekt hebt op de Veluwe en de dierbare herinneringen die jullie daar maken wil bewaren;

– Houdt van spontane en ongedwongen fotografie, zodat je gezin op een authentieke manier vastgelegd wordt;

– Het belangrijk vind om je kinderen op te zien groeien, regelmatig bedenkt dat dat veel te snel gaat en daarom de tijd graag even stil wil zetten;

– Graag professionele foto’s van je gezin wilt, maar er steeds niet aan toekomt een uitgebreide fotoshoot te boeken (of je partner heeft daar geen zin in);

– Waarde hecht aan tastbare herinneringen en graag een luxe fine art print of mini album wilt om te kunnen delen met familie en vrienden.

Wanneer ik jullie gezinsgeluk in beeld mag brengen:

– Kies je ervoor om dierbare momenten vast te laten leggen en herinneringen die met de tijd steeds meer waard zullen worden;

– Ben en blijf je flexibel hoe en wanneer je de fotosessie wilt, het blijft tenslotte jullie vakantie;

– Maken we er samen een gezellig en ontspannen ervaring van, waarbij zelfs de kinderen het leuk hebben;

– Ontvang je niet alleen een galerij met de mooiste gezinsfoto’s, maar ook (afhankelijk van je pakket) enkele downloads in hoge resolutie en een luxe fine art print;

– Zal ik de liefde, het plezier en het geluk van jullie als gezin fotograferen, om voor altijd te koesteren.

shoot bruiloft

”Bedankt voor de prachtige foto’s, wij hebben er weer een paar mooie herinneringen bij! We zijn er erg blij mee, wat zijn ze mooi. Je bent een fijne fotograaf, nogmaals dankjewel voor het maken van deze herinneringen!”

bruiloft foto ringen
bruiloft foto
bruidsshoot

Veelgestelde vragen

– De beschikbare momenten komen ons niet uit, kunnen we op een ander moment boeken?
Wanneer je kiest voor het vakantieverhaal ben je vrij om een geschikt moment te kiezen. Ga je voor het vakantieportret of het vakantiemoment dan wordt deze gecombineerd met andere afspraken. Zit er echt geen geschikt moment bij laat het dan even weten, dan zoeken we naar een oplossing.

– Kunnen we de fine art print of het album ook in een ander formaat bestellen?
Dat kan zeker! Als je dat wilt kunnen we dat na oplevering van de galerij bespreken. Het is ook mogelijk om dan extra bestanden aan te schaffen.

– Wat wordt er van ons verwacht tijdens de fotoshoot?
Niet teveel! Jullie mogen vooral ontspannen en plezier maken. Of we nu met elkaar een mooi plekje opzoeken om daar gezinsfoto’s te maken of dat je mij er bij roept tijdens jullie gezellige barbecue, voor mij is alles goed.

– Zijn er bijkomende kosten?
Het genoemde bedrag is voor het volledige pakket, daar komen geen onverwachtse kosten bij. Het is mogelijk het pakket uit te breiden met extra tijd, bestanden of prints en dat zit er natuurlijk niet standaard bij in.

– Welke kleding moeten we dragen?
Mijn standaard antwoord is altijd: ’trek alsjeblieft kleding aan waarin je je fijn voelt’. Het is natuurlijk fijn als je de kleuren iets op elkaar af kunt stemmen en drukke printjes vermijdt, maar het allerbelangrijkst blijft toch dat jullie jezelf zijn. Wil je meer kledingtips? Op deze pagina kun je een gratis gids downloaden met daarin de belangrijkste tips.

Annick Roza Photography

Mijn naam is Annick Roza en ik ben al jarenlang (gezins)fotograaf. Met alle kennis en ervaring heb ik door de jaren heen een warme en heldere stijl ontwikkeld, waarbij ik extra let op standpunt en lichtinval.

Ik fotografeer je gezin op een spontane manier, in de meest pure vorm. Jouw gezinsfoto’s verwerk ik in unieke, high quality producten voor in je interieur.

Het is mijn missie om herinneringen vast te leggen en de tijd even stil te laten staan. Ervoor te zorgen dat deze waardevolle momenten ook echt een bijzonder plekje in het huis krijgen en tot hun recht komen.

Daarom bied ik een uitzonderlijke ervaring met een ontspannen fotosessie, hoge kwaliteit foto’s, exclusieve producten en een top service.

Twijfel je of wij een match zijn of houd je onzekerheid je tegen? Plan hieronder een vrijblijvende telefonische kennismaking in!

Breng gezinsgeluk op een ontspannen manier in beeld tijdens jullie heerlijke verblijf op de Veluwe

Neem contact op

Annick Roza